PDF til print    Find kalender

Studie- og semesterstart - Kommunikation

Semester
E2022
Uddannelse
Kommunikation
Indhold

Velkommen til kandidatuddannelsen i Kommunikation! Vi glæder os til at se jer mandag den 5. september fra kl. 10.15-16 Tidspunkter og lokaler fremgår af study.ruc.dk Vi byder på let frokost.

**

Mandagen byder på introduktion til semestrets aktiviteter, til kommunikationsfaget og til hinanden. Umiddelbart derefter tager vi hul på det første, obligatoriske kursus i strategisk kommunikation, så I får fingrene i det faglige med det samme. Vi byder på en let frokost til alle (også for vegetarer) og glæder os til at se jer!

Vi sørger for flere fagligt-sociale aktiviteter i de følgende uger og måneder, bl.a. den første af semestrets Torsdagstalk. Den har titlen Krigen i Ukraine – et kommunikationsperspektiv, hvor Klaus Nørskov, som er chef for Kommunikation og Fortaler i Røde Kors, inviterer os med ind i sin organisations maskinrum. Det foregår i forlængelse af torsdagens undervisning, fra kl. 13-14 og efterfølgende er der fælles hygge med mulighed for at fortsætte til studenterbarens torsdagsbar.

Derudover er I inviteret til fælles velkommen (tilbage) semesterstartsfest for hele Instituttet fredag den 2. september. Her er speakers corner med professor i filosofi, Jesper Ryberg: Er retfærdighed hvad dommeren har fået til frokost? og oplev De fede Feminister Live - om tykaktivisme og feminisme, spil petanque på tagterassen, spis popcorn og street food og lyt til god musik. Se det fulde program på IKH studieliv på facebook under IKH welcome party.

På gensyn!

Aktivitetsansvarlig
Anja Mølle Lindelof (lindelof@ruc.dk)
Eksamenskode(r)
Eksamenskode(r) : AUTO-12767
Sidst ændret 29/08/2022

Undervisningsgange:

Vis kursusgange for Hold: 1 Find kalender (1) PDF til print (1)

Mandag 05-09-2022 10:15 - 05-09-2022 12:00 i uge 36
Semesterstart (KOMM)