PDF til print    Find kalender

Anbefalede studieforløb

Semester
E2022
Uddannelse
Sociale Interventionsstudier *
Anbefalet studieforløb

Husk altid at læse din studieordning. Du finder den her. OBS: Kræver login.

Vær endvidere opmærksom på, at RUC’s nye kandidatuddannelser starter op fra efteråret 2022, og RUC's nuværende kandidatuddannelser udfases gradvist. Derfor skal du som nuværende kandidatstuderende på RUC være opmærksom på at planlægge dit uddannelsesforløb, så du kan færdiggøre din uddannelse. Læs mere herom her.

1. semester

  • 1s Teori I: Brugerperspektiver og hverdagslivskontekster (5 ECTS)
  • 1s Teori II: Samfundsmæssige og forvaltningsmæssige kontekster (5 ECTS)
  • 1s Metode I: Tværfaglige, kontekstualiserede undersøgelser (5 ECTS)
  • 1s Projekt I: Paradigmer, brugerperspektiver og kontekst (15 ECTS)

2. semester

  • 2s Teori III: Design, dokumentation og samarbejde (5 ECTS) (valgfrit) eller 5 ECTS studieaktivitet på øvrige fag på RUC eller anden uddannelsesinstitution. Der skal i hvert tilfælde søges om forhåndsgodkendelse i studienævnet, undtaget herfra er valgkurser udbudt af studienævnet.
  • 2s Metode II: Design og samarbejdsfacilitering (5 ECTS)
  • 2s Praksis I: Udvikling og ledelse i projekter (5 ECTS)
  • 2s Projekt II: Samarbejde, brugerinvolvering og design (15 ECTS) eller
  • 2s Projektorienteret praktikforløb (15 ECTS)

3. semester

  • 3s Metode III: Kvantitative metoder ifm social intervention (5 ECTS)
  • 3s Teori IV: Interventioners virkninger for brugere, hverdagsliv og institutioner (5 ECTS) (valgfrit) eller 5 ECTS studieaktivitet på øvrige fag på RUC eller anden uddannelsesinstitution. Der skal i hvert tilfælde søges om forhåndsgodkendelse i studienævnet, undtaget herfra er valgkurser udbudt af studienævnet.
  • 3s Praksis II: Virkning, kvalitet og produktivitet (5 ECTS)
  • 3s Projekt III: Dokumentation, virkning og vidensdeling (15 ECTS)

4. semester

  • Speciale (30 ECTS)

OBS!! Overgangsregler for kandidatstuderende optaget før 1. september 2022:

Studerende optaget før 1.9.2022 skal færdiggøre deres uddannelse i henhold til nærværende studieordning med følgende ændringer:

1. semester

For studerende, som skal følge 1s Teori I: Brugerperspektiver og hverdagslivskontekster (5 ECTS) og 1s Teori II: Samfundsmæssige og forvaltningsmæssige kontekster (5 ECTS), så udbydes disse fra 1. september 2022 i efterårssemestre med en samlæsning med kurset Problemforståelser, sociale interventioner og deltageres hverdagsliv (10 ECTS), og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning. En studerende der kun skal følge ét af kurserne skal deltage i et antal kursusgange på kurset Problemforståelser, sociale interventioner og deltageres hverdagsliv (10 ECTS). De konkrete kursusgange offentliggøres på study.ruc.dk, og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning.

2. semester

For studerende, som skal følge 2s Metode II: Design og samarbejdsfacilitering (5 ECTS) og 2s Praksis I: Udvikling og ledelse i projekter (5 ECTS), så udbydes disse fra 1. september 2022 i forårsemestre med en samlæsning med kurset Interventionsdesign, samarbejdsfacilitering og projektledelse (10 ECTS), og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning. En studerende der kun skal følge ét af kurserne skal deltage i et antal kursusgange på kurset Interventionsdesign, samarbejdsfacilitering og projektledelse (10 ECTS). De konkrete kursusgange offentliggøres på study.ruc.dk, og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning.

3. semester

For studerende, som skal følge 3s Teori IV: Interventioners virkninger for brugere, hverdagsliv og institutioner (5 ECTS) og 3s Praksis II: Virkning, kvalitet og produktivitet" (5 ECTS), så udbydes disse fra 1. september 2022 i efterårssemestre med en samlæsning med kurset Vidensbasering, kvalitetsudvikling og dokumentation som udfordring og mulighed (10 ECTS), og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning. En studerende der kun skal følge ét af kurserne skal deltage i et antal kursusgange på kurset Vidensbasering, kvalitetsudvikling og dokumentation som udfordring og mulighed (10 ECTS). De konkrete kursusgange offentliggøres på study.ruc.dk, og eksamen afholdes iht. nærværende studieordning.

Sidst ændret 25/05/2022

Undervisningsgange: